laat ik het zo zeggen…

Eerst pitchen dan Lekker Luisteren & mee eten

  • geplaatst door Anne Spies in
  • Algemeen
  • 01-04-2013

Wat kookt Marcel op 11 april?

Menu Lekkere Lente Lezing:

Salade van rauwe ham met vijgen, noten en champignons

Yambalaya, rijstgerecht met onder andere gamba’s, chorizo

Blue Berry Pancakes.

 

Elk seizoen organiseren we een Lekkere Lezing.

Al vele Lezingen hebben we met verschillende mensen aan tafel gezeten.

11 april spreekt Renee Petiet van Orga architect.Lekkere Lezing 11 april

Samen met Marcel Weber en Machiel Otten heten wij jullie van harte welkom.

 

zie ook:

http://www.lekkerelezing.nl/

 

 

 

Lees ook

Moet ik steeds de vraag herhalen bij mijn promotie?

Nee! (tenzij je het echt een super toffe vraag vindt natuurlijk) Veel promovendi denken dat het zo hoort of dat dit beleefd is. Misschien hoop je dat je kan nadenken over een slim antwoord terwijl je de vraag herhaalt, of dat je er tijd mee kan rekken. Steven Bartels (hoogleraar Burgerlijk Recht met wie ik […]

lees verder
Train de Trainer (dag 1)

In januari 2024 zijn we begonnen met onze nieuwe training: Train de trainer à la Anne.  Zie hierboven een impressie van de eerste dag. Ik vond het zo leuk om te vertellen  hoe  ik mijn trainingen geef en waarom  ik soms bepaalde keuzes maak.  Ik legde deze dag uit hoe ik mensen bewust laat verder spreken […]

lees verder
Wat te doen met tranen tijdens de training?

In mijn studio wordt heel wat af gesnotterd. Tranen vloeien soms in de eerste paar uren, of zelfs al bij binnenkomst. Van verdriet, van opluchting, van wat er in je gebeurt als je vertelt. Bij de start van een training of coaching delen we iets van onze levensverhalen. Vertellen we kort iets over waar je […]

lees verder
deze week
  • de calender werd niet geladen
dit jaar
contact