gewoon even …

Business Brandal in de krant

  • geplaatst door Anne Spies in
  • Algemeen
  • 21-01-2014

Wat ooit begon als een etentje met z’n drietjes  ( Jerry Andrew en ik in Tiffin) is uitgegroeid tot een prachtig mooie club.

afgelopen zaterdag stonden we in de Gelderlander: 

Business Brandal komt een aantal keer per jaar bij elkaar. Eerst was dat altijd hier in de Glasfabriek, maar nu we zo gegroeid zijn houden we de bijeenkomsten steeds op andere bijzondere plekken. Natuurlijk wordt er altijd bijzonder smakelijk Indisch gekookt door één van de leden.

Zie onze website: www.businessbrandal.nl

 

 

Lees ook

Moet ik steeds de vraag herhalen bij mijn promotie?

Nee! (tenzij je het echt een super toffe vraag vindt natuurlijk) Veel promovendi denken dat het zo hoort of dat dit beleefd is. Misschien hoop je dat je kan nadenken over een slim antwoord terwijl je de vraag herhaalt, of dat je er tijd mee kan rekken. Steven Bartels (hoogleraar Burgerlijk Recht met wie ik […]

lees verder
Train de Trainer (dag 1)

In januari 2024 zijn we begonnen met onze nieuwe training: Train de trainer à la Anne.  Zie hierboven een impressie van de eerste dag. Ik vond het zo leuk om te vertellen  hoe  ik mijn trainingen geef en waarom  ik soms bepaalde keuzes maak.  Ik legde deze dag uit hoe ik mensen bewust laat verder spreken […]

lees verder
Wat te doen met tranen tijdens de training?

In mijn studio wordt heel wat af gesnotterd. Tranen vloeien soms in de eerste paar uren, of zelfs al bij binnenkomst. Van verdriet, van opluchting, van wat er in je gebeurt als je vertelt. Bij de start van een training of coaching delen we iets van onze levensverhalen. Vertellen we kort iets over waar je […]

lees verder
deze week
    dit jaar
    contact