laat ik het zo zeggen…
featured-image
Web

Psychologen & orthopedagogen

  • geplaatst door Support in
  • 05-11-2010

Al jaren verzorg ik een dag over spreken, presenteren, communiceren tijdens de opleiding tot GZ psychologen:

Oktober 2022:

Wat een ongelooflijk leerzame, verbindende en inspirerende lesdag! Heel erg fijn ook om iets tastbaars te krijgen als aandenken aan de opgedane kennis en waarop ook samenvattingen staan van de tips met betrekking tot presenteren, aangezien je op zon actieve lesdag niet continu tussendoor kunt meeschrijven.
Het enige punt van kritiek dat ik kan bedenken is dat ik heel graag nog meer les van Anne Spies zou krijgen. Ik denk dat communicatieve vaardigheden in ons vak zo ontzettend belangrijk zijn (niet alleen bij presenteren, maar ook in (groeps)behandelingen) en ik zou hier mij zeker nog verder in willen ontwikkelen door meer feedback te krijgen en dan gelijk tips van Anne proberen toe te passen, zoals we nu ook gedaan hebben.


Geweldige dag! Zou heel fijn zijn het in de eerste of tweede maand van de opleiding te hebben.


Vaker terug laten komen in opleiding o


Hele fijne docente, hier zouden de andere docenten nog iets van kunnen leren

1e lesdag waarbij ik heel enthousiast de hele dag geboeid met en zeer geïnspireerd de lesdag verlaat

Heeft de groep weer samen gebracht


Fantastische dag! Ik zag er van te voren heel erg tegenop, maar Anne Spies heeft er een ontzettend leuke, interactieve en leerzame dag van gemaakt. Ze zorgde voor een veilig groepsklimaat, gaf iedereen positieve en opbouwende feedback. Bij thuiskomst nog een fijn gevoel en meteen in een pitch alles aan mijn vriend laten zien wat ik geleerd heb 😉


Prettige docent die na twee zware lessen groepsdynamica de sfeer weer volledig weet om te draaien naar iets positiefs. Hele handige handvatten gekregen om een presentatie voortaan op een andere manier te kunnen doen. Veel oefenmomenten tijdens de lesdag.


Het was een ontzettend leuke, leerzame dag en ik denk dat je onze groep erg geholpen hebt met verbinden. En mij heb je ook echt enthousiast gemaakt in presenteren. Veel leuke actieve werkvormen die de dag dynamisch hebben gemaakt. Wat fijn om je te hebben leren kennen Anne! Dankjewel 🙂


Prettige, leuke en leerzame dag! Waar veel mensen van te voren wat konden opzien tegen de dag (want… hele dag presenteren/pitchen????), wist Anne daar echt een hele prettige dag van te maken. Prettig als de inhoud van het vak op de portal ook aangepast wordt. Enige wat ik wat gemist heb is de terugblik op de doelen die we op de flap-over hebben geschreven (hier met elkaar over nagedacht, maar niet meer op terug gekeken, waardoor de meerwaarde hiervan niet echt gevoeld word).


Waaaauuuww, wat een SUUUUUUUUPER leuke lesdag was dit!!! Van te voren absoluut niet gedacht, de tekst die op de portal staat is niet echt enthousiasmerend eigenlijk, maar wat een ontzettend leuke dag was dit. Deze dag konden we als groep ook wel echt even gebruiken na 2x groepsdynamica. Als groep zijn we meer met elkaar verbonden geraakt en is er meer begrip over en weer gekomen, naar mijn idee. Wat een super leuke docente is Anne Spies!!! Heel kundig, vol verrassende oefeningen en het op je gemak laten voelen. Ik heb echt enorm veel geleerd van de tips en trics en kan hier binnen en buiten het werkveld wat mee. Ontzettend bedankt!!


Anne is enthousiast, inspireert en motiveert. Het was mooi om te ervaren hoe de hele groep aan de slag ging.
Ik zou mij ook kunnen voorstellen dat het helpend zou zijn om deze dag naar voren te halen.


Ontzettend inspirerende en leerzame dag door een leuke en deskundige docent.
Ik kijk er heel positief op terug. Bedankt!


Het was een leuke en interactieve dag, ook een leuke afwisseling op alle meer theoretische dagen.


Na een heel theoretisch blok was de les van vandaag heel prettig. De docent enthousiasmeerde en liet ieder in zijn waarde.
In de evaluatie van het onderdeel gaf ik aan dat ik vooraf mij afvroeg wat de dag ging brengen en of ik dit leuk zou vinden. Achteraf gezien heb ik de dag als zeer waardevol ervaren.


Hele fijne en interactieve les waarin op een heel ongedwongen sfeer veel geoefend kon worden met presenteren en alles wat daarbij hoort.
Heel leerzaam, maar ook heel fijn dat het minder op de theorie zat. Waardoor dit als heel prettig ervaren wordt.


Super fijne dag, veel geleerd en op een veilige manier uit de comfort zone gestapt.


Prettige werkvormen. Heldere concrete uitleg en praktische handvatten die gelijk toegepast kunnen worden.


Ontzettend leuke, fijne en leerzame lesdag gehad! Heel prettig was dat we heel praktisch en laagdrempelig gingen oefenen, waardoor je zelf kon ervaren wat de docent wilde overbrengen. Ook niet hele dag stil moeten zitten was erg prettig.


Ontzettend leuke en leerzame dag! Super bedankt!


Super fijne dag, veel geleerd en op een veilige manier uit de comfort zone gestapt.


Ik vond het verder een leerzame en leuke dag. De docent heeft een prettige manier van werken en is inhoudelijk deskundig.

deze week
  • de calender werd niet geladen
dit jaar
contact