laat ik het zo zeggen…

Lekker Lopen…?

  • geplaatst door Anne Spies in
  • Algemeen
  • 08-05-2012

Wie loopt er mee met ons team tijdens de Marikenloop?

U I T N O D I G I N G Marikenloop 20 mei 2012

Heb je al een startbewijs? Zin om mee te lopen?

We lopen in RODE Spies&Spreken | almamedia | KookCollege | Your personalshopper | In de Blauwe Druif shirtjes

Veel moeders en dochters doen mee. Marcel zorgt voor lekkere gezonde spiesjes bij de finish.

Wees welkom

 

 

Lees ook

Online presenteren: waar kijk jij naar?

Jezelf, de ander, of de camera? Opeens zijn we allemaal presentatoren geworden. Scharrelen we met apparatuur, opgehangen autocues en quizkaartjes. Collega-trainer Judith de Bruijn zei schertsend: ‘Ja, mensen willen nu allemaal televisietje gaan spelen’. Maar goed beschouwd moeten we wel: we vergaderen online, geven colleges en webinars, doen mee aan digitale congressen. Sommigen vinden het […]

lees verder
Online spreken – hoe klink jij?

Soms luister ik nauwelijks naar de inhoud van wat iemand zegt, alleen naar de klank ervan… veelzeggend! Veel mensen vinden het vreselijk om naar hun eigen stem te luisteren. ‘Zo klink ik toch niet?’ Luisteren met je ogen dicht In onze trainingen film ik veel. We kijken en luisteren de filmpjes terug. Ik begin met […]

lees verder
Online presenteren: pas op voor een kikkerperspectief

Hoe doe je dat, presenteren online? Een paar tips voor de talloze thuiswerkers Ik kijk graag naar filmpjes van presentaties met het geluid uit. Dan zie ik beter hoe iemand beweegt, hoe iemand staat of zit. Hoe de mimiek is, of de spreker zijn of haar handen gebruikt. Meteen voel ik een sfeer van waar […]

lees verder
deze week
    dit jaar
    contact